fbpx

Www-sivut

VARMISTA NÄKYVYYS - HANKI YRITYKSELLESI MODERNIT KOTISIVUT

Mediakit tekee yrityksellesi sopivimmat www-sivut. Vaihtoehtoina on perussivu, -sivusto tai vaikka julkaisujärjestelmä, jonka avulla päivität ja tuotat sisältöä sivustoon tarvittaessa.

Nettisivut, verkkokaupat, kotisivut Kokkola
Mobiilissa toimivat skaalautuvat verkkosivut yrityksille.

NYKYAIKAISET WWW-SIVUT TOIMIVAT MYÖS MOBIILISSA

Internet sivuja selaillaan yhä enenevissä määrin älypuhelimilla ja tableteilla. Nykyaikaiset www-sivut toimivat kaikissa laitteissa. Ellei sivusi toimi älypuhelimessa niin hakukoneetkin pudottavat sivujesi sijoitusta hakutuloksissa.

PERUSSIVU RIITTÄÄ PITKÄÄN MUIDEN KANAVIEN OHESSA.

Joskus riittää perus nettisivu yhteystietoineen. Perussivun voi laajentaa www-sivustoksi jossa on tilaa esitellä tuotteita/palveluita ja kertoa asiakkaille enemmän toiminnasta.

Perussivut, julkaisujärjestelmät, verkkokaupat. Mediakit mainostoimisto Kokkola
Yrityksen nettisivut Kokkola
Julkaisujärjestelmät enemmän päivittäville.

JOSKUS VOI OLLA TARVETTA LAAJEMPIIN SOVELLUKSIIN

Verkkokaupalle on tarvetta jos on otollinen asiakaskunta ja tuotteita myytäväksi. Julkaisujärjestelmän päälle rakennetut sivut ovat tarpeen jos sivuille on runsaasti päivitettävää ja sisällöntuotanto halutaan tehdä itse.

MEDIAKIT TUOTTAA SISÄLTÖÄ, SUUNNITTELEE JA TOTEUTTAA WWW-SIVUT TAI MAINOSKAMPANJOIHIN SOPIVAT LASKEUTUMISSIVUT.

Mainoskampanjan osana voi olla laskeutumissivu joka on vartavasten suunniteltu kampanjaa ajatellen. Sen avulla voidaan kerätä liidejä, yhteystietoja kiinnostuneilta asiakkailta.

Teemme yrityksenne näkyväksi internetissä.

Mediakit valmistaa yrityksenne tarpeisiin sopivat kotisivut, suunnittelemme tarvittaessa identiteetin, väritykset, logon ja muut yritysgrafiikat. Www-sivujen lisäksi vauhditamme kysyntää hakukonemainonnalla ja suunnittelemme some-strategian, laadimme päivitykset, teemme sisällöntuotannon ja toteutamme mainonnan. 

HAKUKONEMARKKINOINTI

Hyvinkään suunnitellut www-sivut eivät takaa paikkaa auringossa. Sivujen löydettävyyttä sekä varsinkin kysynnän ja tarjonnan kohtaamisen varmistamiseksi on hyvä hyödyntää hakukonemarkkinointia.
Mediakit suunnittelee kampanjat, laatii mainokset ja virittää hakusanamainonnan niin Googleen kuin Bingiin. Lue lisää allaolevista linkeistä.

GOOGLE ADWORDS
Adwords mainoskampanjat, mainokset, hakusanamainonta ja raportointi.
BING ADS
Bing Ads mainoskampanjat, hakusanamainonta, mainokset ja raportointi.