fbpx

Analytics Raportointi

SIJOITATKO MARKKINOINTIIN NETISSÄ TIETÄMÄTTÄ MITEN SE TOIMII?

Hakukonemarkkinointi, hakusanamainonta ja mainonta sosiaalisen median kanavissa on tehokasta. Sen toimivuutta voi seurata erilaisilla raportointiohjelmilla. Seurannan ansiosta voidaan tehdä mainontaan muutoksia jotta päästäisiin mahdollisimman hyvään tulokseen.

Analytics raportointi on hakukonemarkkinoinnin työkalu

RAPORTOINNIN AVULLA VOIT TEHOSTAA MARKKINOINTIA

Hakukonemarkkinointi ohjaa vierailijoita sivustoosi.  Näyttömainonta houkuttelee uusia asiakkaita sivustoosi. Raportoinnin avulla voit tarkastella, miten tehokkaasti ne houkuttelevat oikeanlaisia vierailijoita. 

RAPORTOINNIN AVULLA NÄET MIKÄ TOIMII JA MIKÄ EI

Näe, miten mainoskampanjat toimivat yksin tai yhdessä muiden kanavien kanssa. Voit keskittyä tehokkaimpaan tai suunnata jonkun kanavan mainonnan tietylle kohderyhmälle. Kampanjoiden mittaaminen kertoo, mikä toimii ja mikä ei. Voit nähdä tarkasti mistä ne kävijät sivuillesi tulee.

Google adwords hakukonemarkkinointi on tehokas
www-sivuille asennettava google analytics koodi auttaa seurannassa

RAPORTOINNIN AVULLA NÄET MITÄ KÄYTTÄJÄT TEKEE SIVUILLASI

Perusraporttien avulla on helppo mitata ja ymmärtää sivuston käyttäjien toimintaa. Raportteja voi muokata siten, että niistä löytyy juuri sinulle arvokasta tietoa.

RAPORTEISTA VOIT SEURATA ONNISTUMISIA

Löydä sivustosi suosituin sisältö. Selvitä kauanko ihmiset viihtyvät sivuillasi, missä he käyvät ja kuinka usein he toimivat toiveidesi mukaan. Voit selvittää, miten digitaaliset markkinointikanavat tuovat yhdessä kävijöitä sivustoosi. Voit mitata sinulle tärkeitä toimintoja. Sosiaalisilla raporteilla voit mitata sosiaalisen median vaikutusta yrityksesi tavoitteisiin ja tuloksiin. Verkon ja sosiaalisen median tiedot antavat kokonaiskuvan sisällöstäsi ja yhteisöstäsi.

Raporttien avulla näet miten ihmiset liikkuvat sivustollasi
Hakukonemarkkinointi on osa Mediakitin palveluita

#MEDISTI HYÖDYNTÄÄ RAPORTOINTIA TULOKSEN TEKEMISEEN JA MAINONNAN TEHOSTAMISEEN

Raportointi on osa #medistin toimintaa. Raportoinnin avulla muokataan mainoskampanjoita, kohderyhmiä ja tarkastellaan mainosten toimivuutta.  Tavoitteena on löytää kohderyhmää puhuttelevat mainokset juuri oikeissa kanavissa. 

OTA YHTEYTTÄ!

Täytä ja lähetä alla oleva lomake.

Voit lisätä yrityksesi nimen oman nimesi perään.

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia. Yhteystiedot löytyy sivun alareunasta.