fbpx

Nyt kaivataan iloa ja kekseliäisyyttä!


NYT ON AIKA TEHDÄ ILOISIA ASIOITA

Korona pandemia on vienyt meiltä hauskat puheenaiheet tai yleensäkin aiheet. Jäljelle on jäänyt vain pandemiasta ja sen aiheuttamista ongelmista puhuminen. Tämän enempää en kirjoita siitä aiheesta.

Fashion Finland vetoaa Suomen hallitukseen

Silmiini sattui postaus jossa kerrottiin, että Fashion Finland (muotialan toimijoiden yhteisö) on jättänyt vetoomuksen Suomen hallitukselle. Ongelma on selvä. Kevään muotivaatteet, (jotka on tilattu hyvissä ajoin eli aikaa ennen koronaa) uhkaavat mennä suoraan alennuslaariin eivätkä mene kaupaksi sittenkään. Ihmiset eivät liiku ja uudet hienot vaatteet roikkuvat rekeissä mutta ostolaskut on maksettava (kuten vuokrat ja muut kulut) kaikesta huolimatta.

Ihmiset kaipaavat iloisia päivityksiä

Kun kaikki kanavat paasaavat ikäviä uutisia niin ihmiset kaipaavat jotain kevyempiä ja viihdyttävämpiä uutisia, postauksia, videoita ja muutakin sisältöä. Muistelin, että joskus postasin tai kirjoitin blogiin kuinka tuolla Aasian suunnalla mikroyrittäjät ja muutkin hyödyntävät sosiaalisen median kanavia markkinointiin. Siellä kotona toimiva, yleensä perheen äiti tai ehkä opiskelija myy jotain tiettyä tuotetta lisäansioiden tai ihan vain yrittämisen ilosta. Pääasiallinen myyntikanava on sosiaalinen media.
Jokainen yrittäjä kuvaa omalla puhelimellaan hyödyntäen some sovelluksia, tehden omia tuote-esittelyjä tai muotinäytöksiä kertoen samalla tuotteiden hinnat ja miten niitä voi tilata.

Meidän myymälän muotishow

Tässäpä teille muotialan yhteisön yrittäjille vihje. Järjestäkää sosiaalisessa mediassa muotinäytös ihan omalla porukalla. Yksi kuvaa ja tekee lähetystä, jotkut toimii malleina ja joku selostaa, mainostaa ja tekee myyntityötä. Jos myymälässä on muuten hiljaista niin sittenhän siellä on aikaa tehdä vaikka kuperkeikkoja. Jos paikalle sattuu joku satunnainen paikallisturisti niin hän saa samalla muotinäytöksen.

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia

Jos joku tästä innostuu ottamaan kopin niin kerron mielelläni lisää – ihan ilmaiseksi. Soita, mesetä tai laita sähköpostia.

“Fashion Finlandin visiona on olla vahva, vaikuttava, ketterä ja innovatiivinen muotialan yhteisö.”

http://www.fafi.fi

Mediakit on erikoistunut markkinointiin sosiaalisen median kanavissa ja Google hakukonemarkkinointiin sekä sisällöntuotantoon.