fbpx

Mainontaa, markkinointia & viestintää

Mediakit suunnittelee ja toteuttaa mainontaa, markkinointia ja viestintää niin digimedian kanaviin kuin perinteiseen printtimediaan.

Palveluun kuuluu sisällöntuotanto, Facebook ja Instagram mainonta sekä Google ja Bing hakusanamainontaa. Sähköiset digimedian tuotteet ovat tehokkaita joilla tavoitat suurimman osan asiakkaistasi.

Uusasiakashankinnassa, tuotelanseerauksissa ja myynnin kehittämisessä digimedian kanavat ovat kustannustehokas ja toimiva keino tavoittaa asiakaskunta.

Perinteinen printtimedia toimii edelleen. Joillakin toimialoilla sen merkitys on sähköistä mainontaa tärkeämpää. Sisällöntuotanto sähköisiin kanaviin, blogeihin sekä artikkelien muotoon puetut mainokset printtimediassa ovat tehokkaita keinoja viedä yrityksen viestiä eteenpäin.

Mediakit tarjoaa muun muassa seuraavia palveluita

Hakusanamainonta

Google mainonta tai Bing mainonta. Google ja Bing ovat molemmat internetin hakukoneita joissa yrityksen näkyvyyttä voidaan parantaa mainostamalla. Hakusanamainonta toimii tehokkaasti ja tuo kävijöitä yrityksen www-sivuille.

Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinoinnin avulla parannetaan www-sivujen löydettävyyttä hakukoneille. Hakukonemarkkinointi koostuu siis sisällön optimoimisesta ja hakusanamainonnasta. Hakukonemarkkinoinnin toteuttamiseksi tarvitaankin usein pääsy yrityksen www-sivujen sisältöön ja joskus myös koodiin.

Julkaisujärjestelmään rakennettu sivusto on usein jo valmiiksi kohtuullisen hyvin optimoitu mutta jonkun verran tarvitaan pientä hienosäätöä.

Kysy rohkeasti lisää hakukonemarkkinoinnista ja hakusanamainonnasta.

Facebook ja Instagram mainonta

Mediakit suunnittelee ja toteuttaa mainosmateriaalit ja -kampanjat sosiaalisen median kanaviin. Somessa suosituimmat ovat Facebook ja Instagram mutta mainontaa voidaan toteuttaa myös TikTokissa, Twitterissä ja LinkedInissä.

Toiminta somessa ei rajoitu pelkästään mainostamiseen vaan pakettiin kuuluu tarvittaessa myös sisällön tekeminen. Käytännössä toteutan yhteisesti sovitun suunnitelman ja linjan mukaista viestintää.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!