fbpx

Aloita hakukonemarkkinointi jo tänään!

Mediakit suunnittelee ja toteuttaa hakukonemainontaa.

Hakukonemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa tuotteistanne tai palveluistanne kiinnostuneet ostajat. Hakukone on yleensä se, ensimmäinen kontakti asiakkaaseen. Hyvät www-sivut tarvittavine tietoineen voi olla ratkaiseva tekijä asiakkaan tehdessä ostopäätöstä.

Vuonna 2017 tehdyn tutkimuksen mukaan 70% kuluttajista tutustuu yritykseen mieluummin toimitetun sisällön kuin mainoksen kautta.

Demand Metric: Content Marketing 2017

Se tarkoittaa siis sitä, että asiakas etsii yritykset hakukoneissa ja tutustuu heidän tarjontaan netissä.

Hakukonemarkkinointi eli SEM

Hakukonemarkkinointi koostuu hakukoneoptimoinnista ja hakusanamainonnasta. Hakukoneoptimointi eli SEO tarkoittaa sivujen sisällön ja koodin muokkaamista hakukoneystävälliseksi. Käytännössä hakukoneoptimoinnin koodi osuuden tekee www-sivujen tekijä ja sisältöön liittyvän optimoinnin voi tehdä joku muukin. Mikäli käytössä on julkaisujärjestelmä niin silloin optimointia voi tehdä joku muukin kuin www-sivujen tekijä.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneoptimoinnin tehtävä on parantaa www-sivujen löydettävyyttä. Tavoitteena se, että hakukone löytäisi yrityksen sivut maksuttomien hakutulosten kärkipäästä. Optimoinnissa voidaan muokata koodia, varmistaa, että sivujen elementit on oikein määritelty ja muokata sisältö sellaiseksi, että hakukone löytää ne oikeilla hakusanoilla.

Hakusanamainonta 

Tarkoittaa sitä mainontaa mitä hakukoneissa Google ja Bing tehdään. Mainosten koot on määritelty ja sisällön tulee olla sääntöjen mukaista. Mainostyyppejä on erilaisia ja mainoksia voidaan esittää myös hakukoneen ulkopuolella eri sivustoissa. Hakusanamainonta on tehokasta ja toimivaa.

Mediakit on tehnyt hakukonemarkkinointia lähes perustamisestaan lähtien. Hakusanamainonta on käytännössä osoittautunut toimivaksi ja tarpeelliseksi palveluksi uusasiakashankinnassa ja myynnin kehittämisessä. Ota yhteyttä kerron mielelläni asiasta lisää.