fbpx

Hakukone tuo kävijöitä ja lisää yrityksesi näkyvyyttä verkossa

Hakukonemarkkinointi ja hakusanamainonta ovat tehokkaita tapoja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita verkossa. Ne tarjoavat mahdollisuuden olla esillä juuri silloin, kun asiakkaat hakevat tuotteita tai palveluita, joita yrityksesi tarjoaa.

Hakukonemarkkinointi käsittää verkkosivujen ulkoisen ja sisäisen optimoinnin hakukoneita ajatellen mutta käyttäjiä unohtamatta.

Hakusanamainonta on nimensä mukaisesti mainontaa, jota toteutetaan hakukoneessa. Sekä Google että Bing tarjoavat mahdollisuuden parantaa näkyvyyttä hakukoneen tuloksissa.
Hakusanamainonta on mahdollista kohdentaa tarkasti juuri niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista. Mainoksiasi ei siis näytetä satunnaisille kävijöille, vaan ne tavoittavat juuri ne ihmiset, jotka ovat todennäköisesti valmiita ostamaan tuotteitasi tai palvelua.

Sen lisäksi että Bing- tai Google- hakusanamainonta on tehokasta niin niiden toimivuutta voi seurata. Seurannan avulla mainoksia ja mainoskampanjoita voidaan tarvittaessa muokata nopeastikin jotta mainosten toimintaa voidaan tehostaa.

Hakusanamainonta on nopea tapa saada näkyvyyttä verkossa. Mainonta voidaan aloittaa nopeasti ja yrityksesi saa näkyvyyttä juuri silloin, kun ihmiset hakevat tietoa tai tuotteita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista.

Hakukonemarkkinointi ja hakusanamainonta ovat tehokkaita tapoja saada enemmän näkyvyyttä verkossa ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat valmiita tekemään ostopäätöksiä.

Kuusi hyvää syytä miksi mainonta hakukoneessa kannattaa

Hakusanamainonnasta ja hakukonemarkkinoinnista on useita hyötyjä:

  1. Näkyvyys hakukoneissa: Hakusanamainonta lisää näkyvyyttä hakukoneissa, minkä ansiosta yritys saa uusia asiakkaita.
  2. Täsmällinen kohdentaminen: Hakukonemainonta voidaan kohdentaa juuri niihin kohderyhmiin, jotka ovat kiinnostuneita yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista.
  3. Mittarit: Hakusanamainonnan toimivuutta ja tehokkuutta voidaan seurata. Tietojen perusteella mainontaa voidaan kehittää ja tehostaa tavoitteena saada parempia tuloksia aikaan.
  4. Ketterä: Hakusanamainonta voidaan ottaa nopeasti käyttöön. Sitä voidaan muokata tai sen voi keskeyttää tai lopettaa milloin tahansa.
  5. Kilpailuetu: Hakukonemarkkinoinnin avulla voidaan saavuttaa kilpailuetua kilpailijoihin verrattuna, jos sen avulla onnistutaan saamaan enemmän laadukasta näkyvyyttä hakukoneissa.
  6. Lisää liikevaihtoa: Hakukonemarkkinointi auttaa yritystä saamaan lisää asiakkaita, parantamaan brändin tunnettuutta ja lisäämään myyntiä.

Mediakit tekee yrityksesi näkyväksi

Hakukonemarkkinointi on kokonaisuus joka tarkoittaa hakusanamainontaa ja hakukoneoptimointia.
Optimoinnilla tarkoitetaan sekä www-sivujen koodin säätöä, että oikeanlaisen sisällön luomista, ajatellen hakukoneiden toimintaa ja kohderyhmää. Hakusanamainonta on vastaavasti mainosten näyttämistä hakukoneessa sekä www-sivustoilla ja sovelluksissa.

Digimediatoimisto Mediakitin palveluita ovat esimerkiksi Bing Ads ja Google Ads hakusanamainonta, sisällöntuotanto ja -optimointi sekä seuranta ja raportointi.

Ota yhteyttä, katsotaan miten saataisiin kasvatettua sinun yrityksesi liikevaihtoa ja hankittua lisää uusia asiakkaita.